menu

De grootste urban art store!   010 412 05 12

Kunstschildersbenodigdheden

Kunstschildersbenodigdheden

Om een mooi schilderij te kunnen maken, heeft u de juiste kunstschildersbenodigdheden nodig. Heeft u niet alle materialen in huis? Kom dan langs in Rotterdam bij Harolds Grafik. In onze ruime winkel kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw hobby uit te kunnen voeren.

Schilderen

Houdt u van schilderen? U bent zeker niet de enige. In Nederland zijn vele kunstschilders aan het werk die zich graag opsluiten met een penseel en verf. Schilderen is niet alleen ontspannend, maar het kan ook therapeutisch werken. En dan is er uiteindelijk ook nog het resultaat: een prachtig schilderij! Beginnen uw vingers al te kriebelen? Sla vandaag nog uw kunstschildersbenodigdheden in bij Harolds Grafik en ga meteen aan de slag.

Het adres en de openingstijden

Heeft u al op deze website gekeken onder het kopje 'materialen'? Hier vindt u een mooi overzicht van de kunstschildersbenodigdheden die wij voor u kunnen leveren. U kunt natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen in Rotterdam. Het precieze adres en de openingstijden kunt u vinden onder het kopje 'contact'.Bent u op zoek naar een bepaald product? Zoek het hier:

Uitgelicht